Welkom bij SOS Events

Teambuildings activiteiten op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Teambuilding


Wil je meer bereiken met je team? Wil je een hechter en sterker team creëren? SOS Events helpt je daarbij! Niet met zware en dagenlange trainingssessies, maar met een prettige mix van theorie en praktijk. Praktijkopdrachten die het huidige gedrag van jouw team spiegelen, en zo verandering mogelijk maken!

Al sinds 1999 helpen wij bedrijven met teambuilding. Dankzij onze expertise maken we altijd een programma dat perfect past bij jouw wensen en doelen. De inzet van praktijkopdrachten helpt het team een stap verder. De opdrachten zijn gericht op samenwerken, communiceren of vertrouwen.

Onze teambuilding programma's:


Bedrijfsuitje HACKED - Online teambuildingsgame

HACKED - Online teambuildingsgame

Shit! Jullie bedrijf is gehacked... Los samen met collega's het probleem op, voordat alle bankrekeningen echt geplunderd zijn. Een gave teambuildingsgame die iedereen gemakkelijk vanuit huis en kantoor kan spelen.
v.a. € 19,50 p.p.
Bedrijfsuitje Klimbos, teambuilding op hoogte!

Klimbos, teambuilding op hoogte!

In het hoogste klimbos van Nederland dagen we het hele team uit om te gaan klimmen. In een groep zijn er altijd een paar mensen met hoogtevrees, zij zullen ongetwijfeld niet meteen durven. Maar eigenlijk wel moeten. Wie helpt elkaar?
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje 'Gamified' personeelstraining

'Gamified' personeelstraining

Veel veranderingen door Corona? Train je personeel op een leuke manier met een op maat gemaakte game. Door op een interactieve en leuke manier te trainen behaal je een nog hoger resultaat! Uiteraard bepaal je zelf het thema.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Escape Room XXL

Escape Room XXL

Uit onze Escape Rooms kan je alleen ontsnappen met de juiste samenwerking binnen een team. Ontsnap jij met je team uit de 'Heineken Ontvoering' of 'Mexicaanse Gevangenis'. Een Escape Room is de perfecte teambuildingsactiviteit!
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje Helidropping: ultieme teambuilding!

Helidropping: ultieme teambuilding!

Een nuttige teambuildingsdag gecombineerd met spektakel! Dat is precies wat deze helikopterdropping van SOS Events inhoud. Nadat je gedropt bent staan er verschillende teamopdrachten op je te wachten.
v.a. € 117,50 p.p.
Bedrijfsuitje 24 hours the game

24 hours the game

Heeft je team meer nodig dan een dagje in een vergaderzaal zitten? Met 24 the game smeed je binnen 24 uur een hecht team. Met het thema 'niets is wat het lijkt' bij de diverse teamopdrachten heeft iedereen een leerzame dag.
v.a. € 79,95 p.p.
Bedrijfsuitje Drop je collega's in het onbekende

Drop je collega's in het onbekende

Midden op de Veluwe worden jullie gedropt. Met weinig informatie belandt iedereen in een compleet nieuwe situatie. Natuurlijk erg spannend, maar hoe reageert iedereen daar op? Vindt samen met je teamgenoten de weg terug.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Teambuildingsgame: Mijn Tent Is Top

Teambuildingsgame: Mijn Tent Is Top

Een eigen zaak runnen. Kan jij het aan? Met teambuildingsgame Mijn Tent Is Top beslis je samen met je team hoe jullie fictieve bedrijf winst geven wordt en groeit. Uitdagend! Overleefd jullie bedrijf een beurscrash en de recessie?
v.a. € 25,00 p.p.
Bedrijfsuitje GPS biken en teambuilding

GPS biken en teambuilding

Sportief met teambuilding! Je vertrekt per mountainbike en GPS. Onderweg staan er verschillende teamopdrachten klaar. Kunnen jullie presteren als een hecht team, en wordt er rekening gehouden met de traagste in de groep?
v.a. € 47,50 p.p.
Bedrijfsuitje Teambuildingsactiviteiten

Teambuildingsactiviteiten

Stel samen met ons sales team een programma samen wat jouw team nodig heeft! Wij bieden veel diverse teamopdrachten aan wat precies aansluit bij jou behoeften. Met onze professionele begeleiding wordt het gegarandeerd een leerzame dag!
v.a. € 32,50 p.p.
Bekijk al onze teambuilding

Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Holland and Barrett:

  "We hebben een fantastische dag gehad! Organisatie was top en we hebben allemaal genoten van het enthousiasme en de oefeningen!"

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!