Welkom bij SOS Events

Bedrijfsuitjes & Teambuilding op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Bedrijfsuitjes


SOS Events verzorgt sinds 1996 bedrijfsuitjes, veelal op de Veluwe. Alle materialen en activiteiten zijn van hoge kwaliteit omdat we alles in eigen beheer hebben; je bent dus bij de bron! Per jaar organiseren we zo'n 1.200 evenementen, die zeer goed worden beoordeeld door de deelnemers. Ieder jaar vernieuwen we ons aanbod en blijven we trendsetter in de branche. Wat dacht je van de Helikopterdropping, Veluwe Valley, ExperienCity en de Mini Classic Tour? Allemaal door SOS Events bedacht en ontwikkeld!

Alle bedrijfsuitjes worden begeleid door één of meerdere, goed opgeleide, instructeurs. Zo verloopt jou evenement veilig en volgens afspraak. Oftewel; een bedrijfsuitje bij SOS Events is origineel, veilig en onvergetelijk!

Onze bedrijfsuitjes:


Bedrijfsuitje Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Terug in de tijd! Tijdens de Mini Classic Tour rijd je in een authentieke Mini een toertocht over de prachtige Veluwe. Onderweg kom je enkele opdrachten tegen. Popt jouw team na afloop de champagne open?
v.a. € 69,95 p.p.
Bedrijfsuitje Helikopterdropping

Helikopterdropping

Een bedrijfsuitje op hoog niveau! Allereerst word je meegenomen achterin de legertruck van Luitenant Pluis. Iedereen stapt uit en ziet de helikopter al staan, de glimlachen direct tevoorschijn! Na de vlucht ben je overgeleverd aan alleen je teamgenoten...
v.a. € 117,50 p.p.
Bedrijfsuitje Escape Tour - Kies jouw favoriete stad

Escape Tour - Kies jouw favoriete stad

Op zoek naar een leuk uitje in een stad? Doe dan een Escape Tour en vindt samen met je collega's de geheime uitgang van de stad. Ontcijferen jullie op tijd alle aanwijzingen? Perfect voor een bedrijfs- of afdelingsuitje!
v.a. € 25,00 p.p.
Bedrijfsuitje E-mountainbiken, lekker crossen!

E-mountainbiken, lekker crossen!

Een elektrische mountainbike met extra dikke voor- en achterbanden! Zonder veel moeite door de zandafgravingen en bossen crossen. Een actief bedrijfsuitje waar iedereen mee kan komen. Leef je even lekker uit op de Veluwe!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje Spelshows bekend van TV!

Spelshows bekend van TV!

Een programma in de avonduren? Spelshows zijn populair! Je hebt gegarandeerd een avond vol humor en hilarische momenten tijdens I love Holland of Jongens tegen de Meisjes. Een bedrijfsfeestje om niet te vergeten!
v.a. € 15,00 p.p.
Bedrijfsuitje Fly & Drive

Fly & Drive

Het programma Fly & Drive van SOS Events is méér dan een Mini Classic Tour met een rondvlucht in een Cessna. Het is een zeer exclusief uitje waar de beleving enorm van is. Je bestuurt namelijk zelf het vliegtuig!
v.a. € 124,95 p.p.
Bedrijfsuitje Keuze uit 60 activiteiten

Keuze uit 60 activiteiten

60 activiteiten staan voor je klaar op ons evenemententerrein Veluwe Valley in Beekbergen. Verzorgt in de thema's Expeditie Robinson, Fort Boyard of Wie oh Wie is de Mol. Ga de strijd aan met je collega's!
v.a. € 32,50 p.p.
Bedrijfsuitje ExperienCity: uniek vervoer!

ExperienCity: uniek vervoer!

Voor een vast bedrag de Veluwe ontdekken met unieke vervoersmiddelen, dat is ExperienCity! Combineer de E-choppers, E-loopfietsen en E-mountainbikes in één leuk bedrijfsuitje. Een uniek bedrijfsuitje!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje BIG Stuff

BIG Stuff

Bij het bedrijfsuitje BIG Stuff komen stille dromen van vele collega's uit! Je krijgt namelijk de kans om eindelijk eens zelf achter de stuurknuppel van zo'n grote graafmachine of shovel te kruipen. Uniek en onvergetelijk!
v.a. € 79,00 p.p.
Bedrijfsuitje Klimmen op de Veluwe!

Klimmen op de Veluwe!

Beleef de leukste klimbossen van de Veluwe! Een actief en uitdagend bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kan doen. Kies jij voor de hoge parcoursen in Garderen of de spectaculaire Rollercoaster Zipline in Harderwijk?
v.a. € 24,95 p.p.
Bedrijfsuitje E-chopper rijden

E-chopper rijden

Met de stoere E-choppers scheur je heerlijk met z'n alle over de Veluwe. Deze elektrische scooters hebben extra dikke banden en een breed stuur, dus je hebt hoe dan ook veel bekijks onderweg. Met recht een uniek bedrijfsuitje!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje Interactieve iPad game

Interactieve iPad game

Speel een interactieve game met iPads in de bossen van de Veluwe, de hanzestad Harderwijk of gewoon bij je bedrijf op locatie. Er zijn verschillende games en locaties mogelijk, een leuk bedrijfsuitje op maat dus!
v.a. € 20,00 p.p.
Bedrijfsuitje Army Dropping!

Army Dropping!

Dender in de legertruck van Luitenant Pluis dwars door de Veluwse bossen. Als de truck stopt heb je geen idee meer waar je bent, aan het lot overgelaten ga je aan de hand van een iPad opzoek naar de eindbestemming met leuke opdrachten tussendoor.
v.a. € 49,95 p.p.
Bedrijfsuitje E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!?

E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!?

De E-loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, step en fiets. Uniek in Nederland! Ook leuk als combi met andere vervoersmiddelen! Ontdek de Veluwe op een originele manier.
v.a. € 34,95 p.p.
Bekijk al onze bedrijfsuitjes

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Holland and Barrett:

  "We hebben een fantastische dag gehad! Organisatie was top en we hebben allemaal genoten van het enthousiasme en de oefeningen!"

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Batenburg Techniek:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Basisschool 't Wold Stichting Ante:

  "Alle collega's waren enthousiast, het was een gezellige en informele avond, een goed begin van het jaar."

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!