Welkom bij SOS Events

Bedrijfsuitjes & Teambuilding op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Bedrijfsuitjes


Bedrijfsuitje Who's the millionaire?!

Who's the millionaire?!

Een van je collega's is stiekem miljonair, met je team probeer je erachter te komen wie het is. Oh ja, diegene weet dit zelf alleen ook nog niet... Je speelt de game met collega's, gemakkelijk vanuit huis en/of kantoor.
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje E-chopper rijden

E-chopper rijden

Met de stoere E-choppers scheur je heerlijk met z'n alle over de Veluwe. Deze elektrische scooters hebben extra dikke banden en een breed stuur, dus je hebt hoe dan ook veel bekijks onderweg. Met recht een uniek bedrijfsuitje!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje Escape Tour - Kies jouw favoriete stad

Escape Tour - Kies jouw favoriete stad

Op zoek naar een leuk uitje in een stad? Doe dan een Escape Tour en vindt samen met je collega's de geheime uitgang van de stad. Ontcijferen jullie op tijd alle aanwijzingen? Perfect voor een bedrijfs- of afdelingsuitje!
v.a. € 25,00 p.p.
Bedrijfsuitje E-mountainbiken, lekker crossen!

E-mountainbiken, lekker crossen!

Een elektrische mountainbike met extra dikke voor- en achterbanden! Zonder veel moeite door de zandafgravingen en bossen crossen. Een actief bedrijfsuitje waar iedereen mee kan komen. Leef je even lekker uit op de Veluwe!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje Army Dropping!

Army Dropping!

Dender in de legertruck van Luitenant Pluis dwars door de Veluwse bossen. Als de truck stopt heb je geen idee meer waar je bent, aan het lot overgelaten ga je aan de hand van een iPad opzoek naar de eindbestemming met leuke opdrachten tussendoor.
v.a. € 49,95 p.p.
Bedrijfsuitje Klimmen op de Veluwe!

Klimmen op de Veluwe!

Beleef de leukste klimbossen van de Veluwe! Een actief en uitdagend bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kan doen. Kies jij voor de hoge parcoursen in Garderen of de spectaculaire Rollercoaster Zipline in Harderwijk?
v.a. € 24,95 p.p.
Bedrijfsuitje Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Terug in de tijd! Tijdens de Mini Classic Tour rijd je in een authentieke Mini een toertocht over de prachtige Veluwe. Onderweg kom je enkele opdrachten tegen. Popt jouw team na afloop de champagne open?
v.a. € 69,95 p.p.
Bedrijfsuitje Keuze uit 60 activiteiten

Keuze uit 60 activiteiten

60 activiteiten staan voor je klaar op ons evenemententerrein Veluwe Valley in Beekbergen. Verzorgt in de thema's Expeditie Robinson, Fort Boyard of Wie oh Wie is de Mol. Ga de strijd aan met je collega's!
v.a. € 32,50 p.p.
Bedrijfsuitje ExperienCity: uniek vervoer!

ExperienCity: uniek vervoer!

Voor een vast bedrag de Veluwe ontdekken met unieke vervoersmiddelen, dat is ExperienCity! Combineer de E-choppers, E-loopfietsen en E-mountainbikes in één leuk bedrijfsuitje. Een uniek bedrijfsuitje!
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!?

E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!?

De E-loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, step en fiets. Uniek in Nederland! Ook leuk als combi met andere vervoersmiddelen! Ontdek de Veluwe op een originele manier.
v.a. € 34,95 p.p.
Bedrijfsuitje BIG Stuff

BIG Stuff

Bij het bedrijfsuitje BIG Stuff komen stille dromen van vele collega's uit! Je krijgt namelijk de kans om eindelijk eens zelf achter de stuurknuppel van zo'n grote graafmachine of shovel te kruipen. Uniek en onvergetelijk!
v.a. € 79,00 p.p.
Bedrijfsuitje Helikopterdropping

Helikopterdropping

Een bedrijfsuitje op hoog niveau! Allereerst word je meegenomen achterin de legertruck van Luitenant Pluis. Iedereen stapt uit en ziet de helikopter al staan, de glimlachen direct tevoorschijn! Na de vlucht ben je overgeleverd aan alleen je teamgenoten...
v.a. € 117,50 p.p.
Bedrijfsuitje Interactieve iPad game

Interactieve iPad game

Speel een interactieve game met iPads in de bossen van de Veluwe, de hanzestad Harderwijk of gewoon bij je bedrijf op locatie. Er zijn verschillende games en locaties mogelijk, een leuk bedrijfsuitje op maat dus!
v.a. € 20,00 p.p.
Bedrijfsuitje Spelshows bekend van TV!

Spelshows bekend van TV!

Een programma in de avonduren? Spelshows zijn populair! Je hebt gegarandeerd een avond vol humor en hilarische momenten tijdens I love Holland of Jongens tegen de Meisjes. Een bedrijfsfeestje om niet te vergeten!
v.a. € 15,00 p.p.
Bedrijfsuitje Fly & Drive

Fly & Drive

Het programma Fly & Drive van SOS Events is méér dan een Mini Classic Tour met een rondvlucht in een Cessna. Het is een zeer exclusief uitje waar de beleving enorm van is. Je bestuurt namelijk zelf het vliegtuig!
v.a. € 124,95 p.p.
Bekijk al onze bedrijfsuitjes

Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Van leeuwen :

  "We hebben het ontzettend leuk gehad. Een aanrader om daar activiteiten te doen"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mitch:

  "Ondanks de warmte een superleuke dag gehad. Geweldige activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!