Welkom bij SOS Events

Vergaderbreaks en workshops op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Vergaderbreaks


Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vergaderbreak of bedrijfsuitje? SOS Events heeft diverse leuke en originele vergaderbreaks op de Veluwe. Actief, fun, leerzaam of sportief. Alles is mogelijk.

Wat dacht je van quad rijden door een heuvelachtig parcours waar je de kuilen en plassen moet ontwijken? Of de populaire HAKA Workshop? Liever iets sportiefs? Ga dan voor een bootcamp of ga mountainbiken onder begeleiding en fiets door de Veluwse bossen! Door de diversiteit is er voor iedere groep een passende vergaderbreak te vinden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voorbeelden van vergaderbreaks:


Bedrijfsuitje HAKA Workshop

HAKA Workshop

Ga samen met je collega's helemaal los tijdens de Haka workshop. Onder begeleiding van de Haka instructeur leer je deze wereldberoemde Nieuw-Zeelandse strijddans. Een vergaderbreak waar écht iedereen met een grote glimlach aan mee doet!
v.a. € 16,50 p.p.
Bedrijfsuitje De Grote Pubquiz 2.0

De Grote Pubquiz 2.0

Lange vergaderdag gezellig afsluiten? Ga dan voor de pubquiz! Ga de strijd aan met collega's tijdens deze gezellige pubquiz! Wie is de wijsneus van het bedrijf en weet altijd alles beter? Met de pubquiz kom je erachter of diegene wel echt zo slim is.
v.a. € 19,95 p.p.
Bedrijfsuitje Bootcamp

Bootcamp

Samen sporten geeft energie! Kies voor de Bootcamp als vergaderbreak waarbij jullie in verschillende niveaus aan de slag gaan. Even lekker fanatiek bezig zijn met collega's voor of na een lange vergaderdag!
v.a. € 16,50 p.p.
Bedrijfsuitje Quad rijden

Quad rijden

Even heerlijk over het parcours heen scheuren met een quad tijdens jou vergaderbreak? Quad rijden kan bij ons op verschillende locaties waarbij wij een heuvelachtig en parcours hebben om rond te crossen.
v.a. € 29,50 p.p.
Bedrijfsuitje Clinic handboogschieten

Clinic handboogschieten

Boogschieten, een oeroude sport die altijd leuk blijft om te leren! In een mum van tijd heeft iedereen het onder de knie en kan de strijd beginnen. Welke schutter doorboort als eerste de appel en ontvangt het Wilhelm Tel certificaat?
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje Mountainbiken met gids

Mountainbiken met gids

Mountainbiken onder begeleiding, hoe leuk is dat?! Vindt de weg door zandafgravingen, bossen en heidevlaktes. Wil jij na bijvoorbeeld een lange dag vergaderen even je energie kwijt? Ga dan lekker mountainbiken!
v.a. € 29,95 p.p.
Bedrijfsuitje Klootschieten

Klootschieten

Een wedstrijdelement tijdens een boswandeling! Klootschieten is leuk en verrassend en is voor iedereen geschikt. Welk team gaat er met de unieke prijs naar huis en gooit in zo min mogelijk worpen de kloot over de finish?
v.a. € 15,00 p.p.
Bedrijfsuitje Djembé workshop

Djembé workshop

Leef je uit op dit leuke instrument en show je muzikale talent aan je collega's. Onder professionele begeleiding creëer je met het hele gezelschap een leuk liedje en heb je vooral heel veel plezier! Een muzikaal bedrijfsuitje!
v.a. € 24,95 p.p.
Bedrijfsuitje Laser Kleiduiven Schieten

Laser Kleiduiven Schieten

Laser kleiduiven schieten. Met echte Italiaanse jachtgeweren richten we op de kleiduiven. Aan de hand van de computer zien we of de duif geraakt is. Wie heeft aan het eind van de vergaderdag de meeste punten gescoord?
v.a. € 20,00 p.p.
Bedrijfsuitje Golf in the woods

Golf in the woods

Golfen op een bijzondere manier, door de bossen! Na de uitleg is het aan jullie om de perfecte swing te maken. Wie is de baas over het parcours en verslaat het andere team? Golf in the woods is een relaxte vergaderbreak in de Veluwse natuur!
v.a. € 15,00 p.p.
Bekijk al onze bedrijfsuitjes
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,2
 • Dijkman en van Doorn Notariaat:

  "Onze evenement was dankzij het meedenken van de medewerkers van SOS een groot succes! Hartelijk dank daarvoor."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Patrick:

  "Erg gezellig. Mooie omgeving. Echt een activiteit om met elkaar ervoor te gaan. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Argonaut:

  "Een zeer geslaagde teamdag, waarbij alle deelnemers genoten hebben"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Allround Zonwering:

  "Super een dag waar we het nog lang over zullen hebben "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • VastgoedPRO:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb alleen positieve reacties gehad."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!