Welkom bij SOS Events

Specialist in bedrijfsuitjes voor grote groepen

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Grote groepen


Je bent met een grote groep collega's of relaties en op zoek naar originele activiteiten. Je wenst het event op de Veluwe te organiseren en bent daarom ook op zoek naar een geschikte locatie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu met 100 of met 2.000 personen komt, dat maakt ons niet uit. Want wij verzorgen sinds 1996 de leukste bedrijfsuitjes voor grote groepen en ruim 1.000 events per jaar!

Weet jij dus niet goed wat je met zo'n grote groep voor leuks kan doen? Bekijk dan eens onderstaande bedrijfsuitjes. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van leuke uitjes met grote groepen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Neem voor een vrijblijvende afspraak op kantoor of een offerte op maat contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw collega's of relaties een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Mogelijkheden voor uitjes met grote groepen:


Bedrijfsuitje Combineer erop los!

Combineer erop los!

Ben jij met een groot gezelschap wat varieert van sportief, fanatiek, niet-sportief, jong, oud of mensen die slecht ter been zijn? Met 'Combineer erop los' als bedrijfsuitje is er voor iedereen wat wils! Hoe we dit doen? Lees snel verder.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Voor iedereen een feestje!

Voor iedereen een feestje!

Elk jaar een nieuwe thema verzinnen voor het bedrijfsfeest, je moet het maar kunnen. Of je nu met 100 of 2000 collega's bent, wij kunnen het volgende bedrijfsfeest invullen waar iedereen het naar zijn zin gaat hebben!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Jouw eigen evenemententerrein

Jouw eigen evenemententerrein

Een groot evenemententerrein voor alleen jullie bedrijf? Huur dan Veluwe Valley exclusief af! Van quad rijden tot aan bumper voetballen. Met 60 activiteiten geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Kick-off!

Kick-off!

Je organiseert een groot congres, meeting of seminar maar je weet nog even niet hoe je iedereen op een leuke manier scherp gaat krijgen? Ga dan voor de HAKA workshop! Gegarandeerd dat iedereen leuk mee doet.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Huur een klimbos af!

Huur een klimbos af!

Is het tijd voor een groot bedrijfsuitje voor je collega's met hun partners en kinderen? Ga dan voor Klimbos Garderen. Leuk voor jong en oud en met 9 parcoursen op 5 tot 25 meter hoogte het leukste klimbos van Nederland!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje On tour op de Veluwe

On tour op de Veluwe

Een bedrijfsuitje in de Veluwse natuur voor je collega's uit het hele land? Met 'On tour op de Veluwe' gaat iedereen met zijn favoriete vervoersmiddel langs de mooiste plekjes van de Veluwe!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Sportdag, vitaliteit ten top!

Sportdag, vitaliteit ten top!

Is vitaliteit een thema binnen jullie bedrijf? Praten over voeding, gezond leven, staand vergaderen en andere zaken leveren een bijdrage aan een vitaal bedrijf. Organiseer daarom een sportdag of een vitaliteitsdag!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Darttoernooi voor alle vestigingen!

Darttoernooi voor alle vestigingen!

Wordt er bij jullie ook veel gedart in de pauzes en vrijdagmiddagborrels? Wij organiseren voor elke vestiging een darttoernooi met dartprof Raymond van Barneveld als uitdager in de grote finale. Wie neemt de trofee mee naar huis?
Prijs op aanvraag
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,2
 • Systabo BV:

  "Groep was tevreden. De jeugd wil op zo'n dag altijd graag wat actie. "

 • Gemeente Overbetuwe:

  "Ondanks ons kleine groepje hebben we echt een heel leuk uitje gehad met leuke activiteiten."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Ruitenberg:

  "Activiteiten zijn er voor ieder wat wils en de begeleiding was erg goed!"

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Lasbedrijf Donker:

  "gewoon leuk mooi weer wat de helft scheelt"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Bax advocaten belastingkundigen:

  "Iedereen vond het een geweldige dag! Omdat ik het organiseer valt mij die dingen als het vorige punt erg op."


Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!