Welkom bij SOS Events

Bedrijfsuitjes & Teambuilding op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Veelgestelde Vragen


Meest gestelde vragen


 • arrow_drop_down Als ik het spel nu koop, moet ik het dan ook nu spelen?
  Nee hoor, je ontvangt alleen de tickets en de uitleg van het spel zodat je je rustig kunt voorbereiden. Je kan vervolgens zelf bepalen wanneer je de Escape Room gaat spelen.
 • arrow_drop_down Waar kan ik reserveren?
  Alleen op www.sos-events.nl/escape-room-at-home kan je alle beschikbare Escape Rooms @ Home terugvinden. Je kan hier direct een boeking maken waarna je automatisch de instructies en inloggegevens krijgt toegestuurd.
 • arrow_drop_down Ik heb een kortingscode, waar moet ik deze invullen?
  Ga naar het gewenste spel en ga naar reserveren. Vul al je gegevens in en vul op het laatste scherm de kortingscode in. Let er wel goed op dat je hoofdletters en getallen goed overneemt.
 • arrow_drop_down Ik heb gereserveerd via Campina Eurosparen wat moet ik nu doen?
  Bij Campina moet je eerst zorgen dat je, na betalen, de code verzilverd. Daarna ontvang je de kortingscode die je kunt invullen op onze website. Wij kunnen je niet helpen met vragen over Campina Eurosparen, hierover kan je hen zelf een bericht sturen of bellen.
 • arrow_drop_down Ik heb mijn tickets niet ontvangen, wat moet ik doen?
  In je mailbox had je de ticket en uitleg moeten ontvangen. Check altijd eerst even je SPAM inbox, het kan zijn dat de mail daar is beland. Of is de betaling niet gelukt? Dan ontvang je ook geen mail. Is de betaling wel gelukt, maar heb je alsnog niks ontvangen? Neem dan contact op via escaperoom@sos-events.nl, we komen er dan zo snel mogelijk op terug.
 • arrow_drop_down Met hoeveel personen kan ik spelen?
  Wanneer je met een gezin bent van 4/5 personen dan is het wel het maximale. Je bepaald uiteraard zelf met hoeveel personen je het spel speelt. Je kunt bijvoorbeeld ook 2 tickets kopen en twee teams maken van je gezin.
 • arrow_drop_down Op welk apparaat kan ik het spel spelen?
  Je kunt dit spel spelen op je tablet of smartphone. Je hebt wel wifi nodig om de game te starten. Heb je een tablet? Speel dan het spel op een tablet omdat dit overzichtelijker is. Je kunt dit spel niet spelen op een computer of laptop.
 • arrow_drop_down Kan ik verschillende Escape Rooms in 1 keer boeken?
  Helaas kan je alleen van 1 soort Escape Room meerdere tegelijk aanschaffen. Als je verschillende Escape Rooms wil spelen zou je dus ook meerdere keren moeten reserveren.
 • arrow_drop_down Kan ik de Escape Room spelen op een Chromebook?
  Nee dat kan niet. De game is alleen gemaakt voor tablets en smartphones.


Een Escape Room @ Home weggeven?


 • arrow_drop_down Kan ik de Escape Room @ Home ook cadeau doen?
  Bestel een Escape Room online. Je ontvangt een ticket en alle informatie via de mail. Dit kan je printen en doorsturen en dus cadeau doen aan anderen. Veel plezier met geven!
 • arrow_drop_down Ik wil een groot aantal tickets kopen voor klanten of collega's, hoe werkt dat?
  Wil je een leuke actie doen naar je collega's? dan hebben we hier meerdere mogelijkheden voor. Zo kan je een ticket cadeau doen, maar je kan ook een kortingscode van 50 of 75% ontvangen. Mail ons via escaperoom@sos-events.nl zodat we dit voor je kunnen inregelen.
 • arrow_drop_down Ik wil graag een eigen kortingscode weggeven aan mijn relaties, hoe werkt dit?
  Wanneer je relaties wil bedanken en ze een Escape Room @ Home wil geven neem dan even contact met ons op. Er zijn meerdere mogelijkheden hiervoor. Stuur ons een berichtje naar escaperoom@sos-events.nl


Een Escape Room tegen iemand anders spelen?


 • arrow_drop_down Ik wil tegen een ander gezin of tegen collega's spelen, hoe werkt dit?
  Dat kan, iedereen moet dan dezelfde Escape Room aanschaffen. Je bepaald dus samen welk spel je wil gaan spelen. Als iedereen het ticket heeft ontvangen kan je de game tegelijk starten. Na een uur weten jullie precies welke collega of gezin heeft gewonnen.
 • arrow_drop_down Ik wil een kinderfeestje organiseren, wat moet ik doen?
  Echt heel vervelend als je kind nu geen kinderfeestje kan organiseren. Daarom kan je voor ieder kind een Escape Room @ Home kopen en deze versturen naar ieder kind. Je bepaalt samen wanneer het feestje start. Voordat je begint kan je elkaar eventueel nog even zien via skype, zoom of videobellen. Daarna start de gezamenlijke activiteit; iedereen start gelijk de Escape Room @ Home thuis en na een uur weten we wie er heeft gewonnen. Zo kan je toch nog een activiteit met elkaar beleven.
 • arrow_drop_down Kan ik ook thuis tegen elkaar spelen?
  Jazeker! Ben je met een groot gezin en is de competitie altijd hoog? Koop dan 2 tickets van hetzelfde spel en strijd tegen elkaar. Start tegelijk de game en na een uur weet je wie het slimste is en wie er heeft gewonnen!
 • arrow_drop_down Ik wil deze game spelen tegen vrienden in het buitenland, hoe doe ik dit?
  Alle games worden in meerdere talen gemaakt, je kunt dus straks tegen je vrienden in Spanje, Zweden of Amerika spelen. Iedereen moet dan wel zijn eigen ticket kopen, en zorg ervoor dat je allemaal dezelfde game boekt.
 • arrow_drop_down Wij willen de Escape Room @ Home in straten tegen elkaar laten spelen, kan dit?
  Buren competitie, wat een leuk idee! Doe een appje door de buurt en speel de Escape Room @ Home tegen elkaar. Spreek een tijd af en start dezelfde game. Wie wordt de winnaar van de straat? We hebben verschillende spellen dus dit kun je met verschillende gezinnen spelen. Ook hier koopt ieder gezin zijn eigen ticket.
 • arrow_drop_down Als ik 1 ticket koop, kunnen we dan wel als gezin tegen elkaar spelen?
  Nee, dat kan niet. Echter wanneer je meerdere tickets aanschaft kunnen jullie de strijd met elkaar aan gaan!


Overige vragen


 • arrow_drop_down Kan ik deze game ook in andere talen spelen?
  Momenteel zijn er al een aantal Engelse versies beschikbaar, maar er zullen er nog meer volgen. Klik hier voor de Engelse versie.
 • arrow_drop_down Worden er nog meer Escape Rooms @ Home ontwikkeld?
  Ja, in deze corona tijd proberen we elke week 2 nieuwe Escape Rooms te ontwikkelen. Wanneer je de ene hebt gespeelt, kan je zo weer verder met een andere. Uiteraard kan je ook af en toe een andere leeftijdscategorie met je kinderen of partner proberen. Succes!
 • arrow_drop_down Hoe vaak kan ik de Escape Room spelen?
  Het bedrag dat je betaald geeft je recht om 1x een Escape Room te spelen. Logisch natuurlijk, want de volgende keer weet je al welke raadsels je krijgt en weet je misschien al de uitgang...
 • arrow_drop_down Heb ik wifi of 4G nodig?
  Ja, alleen om de game te laden. Daarna verbruikt hij geen internet. Maar internet is wel handig om te hebben want het kan zijn dat je soms internet moet raadplegen om de antwoorden te vinden.
 • arrow_drop_down Heb ik een tweede scherm nodig?
  Wanneer je dit spel op je tablet of smartphone speelt, dan is het handig om nog een computer of smartphone in de buurt te hebben. Het kan zijn dat je iets moet opzoeken op internet en dan is het makkelijker om dit op een tweede scherm te doen.Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Mitch:

  "Ondanks de warmte een superleuke dag gehad. Geweldige activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!