Welkom bij SOS Events

Bedrijfsuitjes & Teambuilding op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Escape Room @ Home


Speel nu tijdelijk een Escape Room voor €11,99 per stuk i.p.v. €19,99 met de 40% kortingscode 'zomer2020'!
Slaat de verveling door de corona een beetje toe? Speel dan onze nieuwe Escape Room @ Home game! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via onze app waardoor je het waar en wanneer je wil kan spelen. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een hotel, kasteel, spookhuis of dierentuin. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen!
Escape Room @ Home

Liever eerst uitproberen?
Speel de teaser


De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Thuis op de bank, op de camping of op het strand, het kan overal! Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema die past bij hun leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen, zetten jullie een snelle tijd neer? Wil je een Escape Room cadeau doen aan je vrienden, familie, collega’s of klanten? Neem dan contact met ons op via escaperoom@sos-events.nl!


Kies 1 van de volgende Escape Rooms om te reserveren:


 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Boerderij (3-6 jaar) Reserveren
  Britt is 5 jaar en woont op een boerderij. Britt heeft een konijn dat Bruintje heet. Bruintje weet elke dag het huis stiekem te verlaten, alleen begrijpt Britt niet hoe dit komt. Willen jullie Britt helpen erachter te komen waar Bruintje toch elke keer naar de buren wegglipt?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Kasteel (6-10 jaar) Reserveren
  Jesper, Jordi en Jolein wonen in een oud kasteel. Het kasteel staat aan een kruispunt van 4 wegen, maar de straat waar het aan ligt heet Vijfsprong. Er blijkt een geheime uitgang in het kasteel te zitten die uitkomt bij het kruispunt... Willen jullie samen met Jesper, Jordi en Jolein op zoek gaan naar de geheime uitgang?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Landhuis (8-12 jaar) Reserveren
  Elise en Michael wonen in de bergen bij hun opa in een landhuis, ver van de bewoonde wereld. Het liefst willen ze elke dag naar hun vriendjes, maar dat is te ver lopen. Wanneer ze dit willen kan dit alleen op de fiets, maar de sleutel van het fietsenhok is verdwenen. Willen jullie Elise en Michael helpen met het zoeken van de sleutel zodat ze naar hun vriendjes kunnen?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Dierentuin (8-12 jaar) Reserveren
  Chelsea en Jesse zijn stiekem de verlaten dierentuin ingeslopen, alleen wat gebeurd er nu?! Alle alarmbellen gaan af en door de speakers horen ze dat over een uur alle hekken van de verblijven worden geopend... Wat nu?! Jesse en Chelsea haasten zich naar de verblijven om de hekken goed af te sluiten, gaan ze dit probleem op tijd oplossen?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Hotel (12+ jaar) Reserveren
  Door een hevige storm is het 5-star Casino Hotel gesloten en niemand mag er meer uit. Jij bent daar met je vrienden in Las Vegas en wil heel graag naar buiten. In de wandelgangen gaat het verhaal dat er ergens in het hotel een geheime uitgang is. Je krijgt een uur de tijd om codes te kraken en te achterhalen waar deze geheime uitgang zich bevindt, succes!
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Spookhuis (12+ jaar) Reserveren
  Ben jij net zo dapper als Charlotte en Rowan en durven jullie het verlaten 'spookhuis' in het bos te betreden? Er doen verhalen de ronde dat de mensen die naar binnen zijn gegaan er niet meer uit zijn gekomen... Denk jij samen met Charlotte en Rowan uit het spookhuis te kunnen ontsnappen?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Manhattan (16+ jaar) Reserveren
  Mitchel en Erica Bush leven op de 67e verdieping van een penthouse in New York. De toren is direct gelegen aan Central Park, Manhattan. Het is zondagochtend en zij willen graag van het zonnetje genieten aan de andere kant van het park. Maar er staat een mededeling op het scherm van de lift:

  "Grote storing in zowel telefonie als stroom in Manhattan. We draaien nog 1 uur op noodstroom, maar hierdoor is de lift ontregelt. Jullie hebben 60 minuten de tijd om de liftcode te hacken om zo alsnog de begane grond te bereiken." Succes!
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Oriënt Express (16+ jaar) Reserveren
  In Parijs stappen jullie in de Oriënt Express die jullie helemaal naar Istanbul gaat brengen. Gelukkig stopt hij in een aantal mooie Europese steden en hebben jullie een luxe VIP-coupé om in te slapen. Er is echter een probleem want de trein is plotseling gestopt. Kunnen jullie het probleem op tijd oplossen?
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren
 • arrow_drop_down Escape Room @ Home - Onbewoond Eiland (moeilijkste van de 16+) Reserveren
  Jullie zijn op vakantie in Thailand en hebben besloten om een zeiltocht te maken langs de prachtige eilanden. Na een tijdje varen komen jullie aan bij een mooi eiland en zien in de verte iets geks. Met de verrekijker zien jullie met grote letters SOS op het strand staan. De avonturier komt in jullie los en jullie gaan direct op onderzoek uit!
  Prijs: €19,99 per Escape Room
  Reserveren


In het kort:

Speelduur: max. 1 uur
€19,99 per Escape Room
Te spelen in teams van 1-5 personen
Start de game wanneer je maar wil
Speel de game op een tablet of smartphone (géén Chromebook)
Klik hier voor onze Engelstalige Escape Rooms

Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden!

Onze Escape Rooms krijgen gemiddeld een:
7.4

Maar we doen nog meer dan alleen Escape Rooms @ Home!