Erik Kroon

Erik Kroon? Nooit van gehoord!

Geplaatst op vrijdag 21 februari 2014


“Kunt u mij vertellen wie Erik Kroon is?”
Eén van de verkoopsters heeft de telefoon opgenomen en dit is wat zij hoort.

“Jazeker”, antwoordt de verkoopster, “dat is de eigenaar van SOS Events”. “Oh, want hij zegt een relatie van mij te zijn” gaat de meneer aan de andere kant van de lijn verder.

De verkoopster moet lachen om de verbaasde manier waarop de meneer dit zegt. Het blijft stil aan de andere kant van de lijn en de meneer zegt dan: “Ja maar ik ken Erik Kroon helemaal niet!”

Er ontstaat wat verwarring op de verkoopafdeling, totdat de meneer vertelt dat hij een nieuwsbrief heeft gehad van Erik Kroon waarin hij tips geeft over bedrijfsuitjes en teambuilding. Meneer heeft nog steeds geen idee wie Erik Kroon is.

“Wat is uw bedrijfsnaam? Dan zoek ik het even op in onze database.” zegt de verkoopster. “Klopt het dat u een evenement op de Veluwe heeft gehad in 2004?”

“Uhm, ja” zegt de meneer. “Dat klopt! Een dropping met quad rijden!”
“En dit evenement bent u gestart bij Hampshire Hotel Mooi Veluwe in Garderen?” vraagt de verkoopster. “Tja, nu u het zegt” er begint deze meneer iets te dagen.

“En u was toen met 56 personen, waarvan er 2 zwanger waren en niet meekonden met de activiteit?!”
“Tsjonge jonge, u weet wel veel over mij! Ik weet eigenlijk weinig van jullie, laat staan van Erik Kroon” zegt de meneer.

“Dan wordt het tijd om dit recht te zetten” zegt de verkoopster lachend! “Waarmee kan ik u helpen?”

Het bedrijf is intussen een multinational geworden en heeft 300 personen in dienst. Ze vragen een offerte aan voor een meerdaags evenement.

Uiteindelijk verzorgen wij, 10 jaar na zijn laatste evenement bij ons, weer een evenement voor dit bedrijf. Zo zie je maar weer hoe belangrijk een goed werkend databasesysteem is. Alles weten en noteren kan altijd van pas komen. Ook 10 jaar later!

Met vriendelijke groet,

Erik Kroon
Eigenaar SOS Events

SOS Events automatiseert en documenteert alles van alle klanten en prospects. Hierdoor verzorgen wij met regelmaat voor één bedrijf niet alleen een bedrijfsuitje, maar zijn zij ook de sparring partner voor een relatiedag, teambuildingsactiviteit of zelfs een incentive.

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs